Rauma-kylässä tapahtuu 2015

 

Jälleen on aihetta kiitokseen                     

 

On ilahduttavaa huomata, että näinä vaikeinakin taloudellisina aikoina raumalaisten suhtautuminen tuttuun Rauma-kylä projektiin ei ole muuttunut. Kotoiseen projektiin on helppo luottaa. Varojen perille menon varmistaa vielä Keijo ”Keke” Ahorinta, joka valvoo niin varojen käytön, kuin rakentamisen laadun paikan päällä asuen.

Aito Fiilis ry on koko kuluneen syksyn ja tämän alkuvuoden ajan kerännyt varoja Sri Lankan sisällissodan pakolaisten kotien rakentamista varten. Keräystuottoa on kertynyt yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä saaduin lahjoituksin ja lipaskeräyksin ja oheistuotteiden myymisellä tavaratalojen auloissa sekä Torin Kympissä olevan kirpputorin tuotosta. Pankkitilille on kertynyt 29 079,18 €. Tämä summa mahdollistaa varmasti neljän uuden talon rakentamisen Morawewaan. Viidennestä talosta puuttuu vielä noin 2 800 €. Meillä on siis positiivinen ongelma. Uskon lujasti siihen, että saamme kokoon tuon puuttuvan osan viidennestäkin talosta.

Sydämeni pohjasta haluan kiittää kaikkia lahjoittajia. Te olette tehneet urotyön uhraamalla varojanne niiden hyväksi, joilla ei ole mitään!

Sri Lankassa on sanonta:

Jos lahjoitat lapselle koulutuksen, annat hänelle tulevaisuuden. Jos annat hänelle kodin, annat hänelle koko elämän!

Raumalaisin ja osin Satakuntalaisin keräysvaroin Sri Lankan Morawewaan on rakennettu jo nyt 32 uutta, kaunista ja turvallista kotia. Näillä nyt kertyneillä keräysvaroilla rakennamme viisi uutta kotia sitä kipeimmin tarvitseville köyhille lapsiperheille, jos Jumala suo.

Uusi projekti alkaa

Lähden uudelle jaksolle sunnuntaina yölennolla. Perillä olen lennonvaihtoineen seuraavana päivänä kahdeksantoista tunnin lentomatkan jälkeen. Colombossa hoitelen aluksi paperiasioita parin päivän ajan ennen matkaamista Morawewaan. Pahimmassa tapauksessa 257 kilometrin ajomatka voi venyä ruuhkista riippuen yli kymmentuntiseksi, vaikka teiden kunto onkin muutamassa vuodessa parantunut paikoin lähes länsimaalaiselle tasolle.

Mahdollisuus toimintamme tukemiseen

Mikäli tunnet tarvetta tutustua Aito Fiilis ry:n toimintaan, niin voit tutustua siihen juuri uusittujen kotisivujemme kautta:

www.aitofiilis.fi

Sieltä löydät yhteystietomme, keräyslupamme tiedot pankkiyhteyksineen, mikäli haluat tukea toimintaamme.

Olisi ilahduttavaa, jos sinulla olisi halua lähettää minulle terveisiä Sri Lankaan tai kysellä lisää Aito Fiilis ry:n toiminnasta, niin kätevimmin se käy joko sähköpostilla:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tai puhelimitse: +358400787309 tai +94779806642 Sri Lanka.

Kiitollisin mielin toivotan kaikille oikein siunattua lopputalvea ja kevään odotusta!

Keijo ”Keke” Ahorinta

Aito Fiilis ry, pj, projektikoordinaattori