Mallikkaasti uudelle vuodelle

      

Olen useasti ollut tilanteessa, jossa tuntuu siltä, kuin seinät olisivat vastassa joka puolella. Vaikka pyrkisit mihin suuntaan tahansa, niin edessä on vain harmaata graniittia, massaa, jonka läpi pitäisi kulkea, mutta ilman voimia.

Viime vuoden lopulla olin jälleen kerran samassa tilanteessa Rauma-kylän varojen keruun kanssa. On aivan luonnollista, että raumanseudun yrittäjät ovat samanlaisessa ahdingossa kuin lähes kaikki muutkin firmat kotoisessa Suomessamme. Jos oikealla kädellä yritykset joutuvat irtisanomaan ihmisiä, niin ei oikein tunnu hyvältä ja oikeudenmukaiselta antaa vasemmalla kädellä hyväntekeväisyyteen varoja, olkoonpa kohde miten hyvä ja luotettava tahansa. Tämä on varsin ymmärrettävää. Hyväntekeväisyyttäkään ei voi tehdä yli varojen.

En ole mies, joka on valmis luovuttamaan vaikeuksien edessä. Olen laillistettu kerjääjä Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella. Soitin Aito Fiilis ry:n perustajalle, Riku Räsäselle, kysyäkseni hänen mahdollisuutta auttaa vaikeassa tilanteessani. ”Mikä suo minulle tämän kunnian, että soitat pitkän ajan jälkeen minulle? Miten voisin sinulle olla avuksi?” Rikun ideapankista lähti ajatus pinssien ja jääkaappimagneettien myymisestä hyväntekeväisyyteen Rauma-kylän hyväksi. Tytti Parjanen taiteili logon, josta kehiteltiin pinssien aihe: Apua katastrofien keskelle - Rauma-kylä.

Ilomielellä otin vastaan Rikun suoman ja rahoittaman mahdollisuuden uudenlaiseen tapaan rahoittaa Rauma-kylän rakentamista. Pinssejä myydään kymmenen euron hyväntekeväisyyshintaan. Myynnin kokonaistuotolla voimme rakentaa viisi uutta, turvallista kotia Morawewan sotapakolaisille (IDP).

Jos haluat ottaa myyntiin, tai ostaa pinssejä, niin ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai puhelimella 0400 787 309. Pinssin ulkomuoto on sama, kuin Rauma-kylän Facebook etusivu.

                                           

Kiitollisena Keke