Vuoden viimeisenä päivänä saamme olla jälleen kiitollisia, että Morawewan alueelle saimme rakennetuksi viisi uutta kotia. Jokainen hyväntekeväisyysvaroin rakennettu koti muistuttaa alueen jokaista ihmistä siitä, että heitä muistetaan ja halutaan auttaa kaukaa Suomesta. Jokainen lahjoittaja on tiedostamattaan ollut hyväntahdon enkelinä luomassa tulevaisuuden toivoa arjen karuuden keskelle. Minä Rauma-kylän projektikoordinaattorina, vastuuhenkilönä, olen saanut olla tämän lähimmäisenrakkauden viestin välittäjänä.

Taloja Morawewan Pankulamin alueella on jo 37. Tämä on suurenmoinen saavutus, sillä väestöpohja on ollut suppea. Periaatteessa lahjoitukset on saatu raumanseutulaisilta, ulkopaikkakuntalaisia lahjoittajia unohtamatta.

Lipaskeräystä suorittaessani tavaratalojen auloissa, monet pohtivat ääneen, etteivät heidän lahjoituksensa kerrytä kassaa juuri mitenkään. Muistutin heitä siitä, kuinka kallisarvoiseksi Jeesus arvosti juuri lesken rovot. Hän antoi enemmän, kuin kaikki muut. Leski antoi puutteestaan, koko elämisensä, mitä hänellä oli, muut antoivat liiastaan.

Lipaskeräyksen tuotto oli 1076,58 €. Elina Makkosen lahjoittamien joulukorttien myynti tuotti 1630 €. Sydämellinen kiitos Elinalle!

Kaikkineen lahjoituksia on kertynyt kuluneena vuotena 11 462,55 €. Kiitos kaikille lahjoittaneille yrityksille ja yksityisille ihmisille!

Tavallisesti olen lähtenyt Morawewaan helmikuussa. Nyt tulevana keväänä en pakkaa matkalaukkuani suunnatakseni toiseen rakkaaseen ”kotipaikkaani” Morawewaan. Vaimoni sairastuminen aiheuttaa tilanteen uudelleen arvioimisen. En voi lähteä kolmeksi kuukaudeksi pois kotoa, jättäen tervehtyvän vaimoni yksin hoitamaan kodin askareita ja velvoitteita. Olen turvallisemmalla mielellä jäädessäni kotiin. Urakoitsijamme Amarasiri Kuruwage DeSilva on käynyt Morawewassa kertomassa muuttuneen tilanteemme. Paikallisten mielestä teimme oikean päätöksen. Jatkamme rakentamista, kun Sinikka-vaimoni on täysin tervehtynyt.

Jotakin uutta uudelle vuodelle 2016

Tytti Parjanen on uudistanut Facebook -sivumme. Samalla Rauma-kylä on saanut toimintaansa uuden logon.

Uutena asiana ovat myös uudet myyntiartikkelimme, pinssit ja jääkaappimagneetit. Niitä myyn lipaskeräyksen ja arpajaisten ohessa alkavan vuoden aikana.

Yhden pinssin tuotolla (10 €) saamme palkatuksi yhden työmiehen täyshoidolla rakennustöihin ja jääkaappimagneetin tuotolla saamme vaihtoehtoisesti kymmenen kattotiiltä tai 15 sementtiharkkoa…

Tästä työstä suuret kiitokset kuuluvat Tytille ja lahjoituksesta Riku Räsäselle, Aito Fiilis Ry:n perustajalle.

Aloitan myös arpajaisten järjestelyä vuodelle 2016. Toivon saavani vinkkejä ja lahjoituksia palkinnoiksi. Etsinnässä on myös pääpalkinto, mikä osaltaan houkuttelisi ostajia arpakaupoille. Vinkit ja palkintolahjoitukset voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseeni: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samalla voit ilmoittautua jäseneksemme.

Ennen kaikkea suuntaamme katseemme luottavaisesti alkavaan uuteen vuoteen. Yhteen hiileen puhaltamalla saamme esteet poistetuiksi. Samalla toivon saavamme kaikelle rehelliselle työllemme Taivaallisen Isämme siunauksen. Suloiset ovat niiden askeleet, jotka hyviä tekoja ahkeroitsevat!

Siunattua Uutta Vuotta ihan kaikelle kansalle!

Torninkadulla vuoden 2015 viimeisenä päivänä auringon kurkistaessa pilvien raoista!

Kukaan ei voi tehdä kaikkea,
mutta jokainen voi tehdä jotakin.

Ja jos jokainen tekee jotakin tavoitteen saavuttamiseksi,
tulee kaikki tehdyksi.

 

Lahjoitustili: LSOP RAUMA FI47 5630 0020 2784 68

Jäsenmaksutili: LSOP RAUMA FI78 5630 0020 3332 97
Keräyslupa: 5650/30/15

Keräysaika: 22.9.2015 - 21.9.2017
Keräysalue: Lounais-Suomen poliisipiirin alue

KIITOS, ETTÄ AUTAT KANSSAMME HEITÄ, JOILLA EI OLE MITÄÄN!
 
Keijo "Keke" Ahorinta

Aito Fiilis ry, pj
Rauma -kylä Sri Lankaan
projektikoordinaattori
Torninkatu 15
26100 RAUMA
FINLAND
Mob. +358400787309 Finland
          +94779806642 Sri Lanka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.aitofiilis.fi